Flingfoder

Tropical Malawi flingor

TPC101001
Kraftfull booster för hälsa, tillväxt, immunförsvar, är även lämpligt för yngel.
Extremt kraftfullt förstklassigt kvalitétsfoder som innehåller en optimal balans av alla högvärdiga näringsämnen som är särskilt viktiga för växtätande ciklider. Malawi innehåller extra höga halter av bl.a nässlor, ärtor, spenat, spirulina alger, L-karnitin & lecitin. Havre, nässlor, ärtor och spenat stimulerar matsmältningen och gör den mer effektiv genom att rensa upp i tarmen. Fodrets sammansättning gör så att det lättare rör sig genom tarmen, därmed utvinner fisken mycket mer näring från fodret. En sund tarmrörelse förhindrar förstoppning. Fina smakegenskaper av fodret gör flingor Malawi lätt accepteras av vildfångade och importerade fiskar.
För daglig utfodring av växtätande ciklider & andra växtätande fiskar.
Från: 69,00 kr
Leverans: 1-3 vardagar

Tropical 3-Algae Flakes

TPC101003
Innehåller höga halter av tre värdefulla alger.
Kraftfullt, färgförstärkande och näringsrikt grönfoder som innehåller höga halter av Chlorella (Chlorella vulgaris), Ascophyllum nodosum och Laminaria digitata vilka definieras som kelpalger. Dessa 3 alger innehåller mer än 100 olika näringsämnen som vid daglig användning säkerställer snabb och harmonisk tillväxt, naturlig färgförstärkning samt stärker fiskens immunförsvar. Fiskar som utfodras regelbundet med 3-ALGAE FLAKES erhåller en stor dos av klorofyll. Klorofyll och Aloeextrakt främjar fiskarnas immunsystem. På grund av sina immunförsvarsfrämjande egenskaper rekommenderas 3-ALGAE FLAKES för fiskutfodring under karantän, acklimatisering och konvalescens.
För daglig utfodring av växtätande ciklider & andra växtätande fiskar.
Från: 75,00 kr
Leverans: 1-3 vardagar

Tropical Bio-vit Flakes

TPC101006
BIO-VIT Skyddar dina fiskars hälsa och främjar tillväxt och immunförsvaret.
BIO-VIT är ett välbalanserad fiberrikt grönfoder med innehåll av nässlor, spenat och spirulina-alger. Fodret är särskilt sammansatt för att hjälpa till att stimulera den långa tarmkanalen hos växtätande fiskar och gör matsmältningen mer effektiv genom att rensa upp i tarmen och stabilisera tarmfloran. Därmed utvinner fisken mycket mer näring från fodret. En sund fodersammansättning som förebygger både förstoppning och många farliga inflammatoriska tarmsjukdomar.
För daglig utfodring av växtätande akvariefiskar.
Från: 65,00 kr
Leverans: 1-3 vardagar

Tropical breeder line: Spirulina Flakes (5%)

TPC101005
Spirulina flakes innehåller min. 5 % alger (Spirulina platensis).
Spirulina kallas även ”mirakelalgen” och det är ju inte så konstigt eftersom spirulina innehåller mer än 100 olika näringsämnen med en hög nivå av värdefulla proteiner, vitaminer och mineraler. Spirulina har en mycket kraftfull effekt på fiskars hälsa, sjukdomsresistens och immunförsvarets förmåga att bekämpa infektioner och döda angripande mikroorganismer som till exempel bakterier, virus, svamp och parasiter. Spirulina ökar även kvalitet och tillväxt av fiskyngel.
För daglig utfodring av växtätande ciklider & andra växtätande fiskar.
Från: 70,00 kr
Leverans: 1-3 vardagar

Tropical Spriulina Flakes (6%)

TPC101010
Spirulina flakes innehåller min. 6 % alger (Spirulina platensis).
Spirulina kallas även för ”mirakelalgen” och det är ju inte så konstigt eftersom spirulina innehåller mer än 100 olika näringsämnen med en hög nivå av värdefulla proteiner, vitaminer och mineraler. Spirulina har en mycket kraftfull effekt på fiskars hälsa, sjukdomsresistens och immunförsvarets förmåga att bekämpa infektioner och döda angripande mikroorganismer som till exempel bakterier, virus, svamp och parasiter. Spirulina ökar även kvalitet och tillväxt av fiskyngel.
För daglig utfodring av växtätande ciklider & andra växtätande fiskar.
Från: 75,00 kr
Leverans: 1-3 vardagar

Tropical Super Spirulina Forte (36%) - Flakes

TPC101004
Super Spirulina Forte innehåller min. 36 % alger (Spirulina platensis).
Spirulina kallas även ”mirakelalgen” och det är ju inte så konstigt eftersom denna lilla alg innehåller mer än 100 olika näringsämnen med ett högt innehåll av värdefulla proteiner, vitaminer och mineraler. Spirulina har en mycket kraftfull effekt på fiskars hälsa, sjukdomsresistens och immunförsvarets förmåga att bekämpa infektioner och döda angripande mikroorganismer, som till exempel bakterier, virus, svamp och parasiter. Spirulina ökar även kvalitet och tillväxt av fiskyngel.
För daglig utfodring av växtätande ciklider & andra växtätande fiskar.
Från: 90,00 kr
Leverans: 1-3 vardagar

Tropical Cichlid Color Flakes

TPC101016
Kraftfullt, färgstärkande och näringsrikt kvalitétsfoder.
Cichlid Color är ett kraftfullt färgförstärkande och proteinrikt flingfoder som innehåller en optimal balans av värdefulla näringsämnen. Fodret har en positiv effekt på bl.a. snabb tillväxt av fiskyngel, korrekt fiskutveckling, färgförstärkning samt bättre motståndskraft mot sjukdom. Cichlid Color innehåller bl a astaxantin (56 mg/kg), välsmakande krill (min 1,5 %) och bläckfisk (min 1,5%), brännässlor (min. 2,5%) och spirulina-alger (min 1%). Fodret har även berikats med betaglukaner som stärker immunförsvaret samt beta-karoten (145 mg/kg) och lecitin.
För daglig utfodring av all- och köttätande ciklider samt andra fiskar med högt näringsbehov.
Från: 75,00 kr
Leverans: 1-3 vardagar

Tropical Supervit Flakes

TPC101008
Tropical Supervit innehåller åtta olika typer av flingor.
SUPERVIT är ett välbalanserat multi-ingrediens flingfoder som innehåller åtta olika typer av flingor med dussintals av noga utvalda råvaror av högsta kvalitet. Det har en hög nivå av värdefulla proteiner, vitaminer, mineraler, spårämnen, samt olika färgförstärkande pigment som gör att fiskarnas färger snabbt ökar i intensitet. SUPERVIT innehåller även beta-1,3/1,6-glukan. Beta-1,3/ 1,6-glukan är mycket viktigt för tropiska fiskar eftersom det har en kraftfull effekt på hälsa, sjukdomsresistens och immunförsvarets förmåga att bekämpa infektioner och döda angripande bakterier och parasiter.
För daglig utfodring av allätande akvariefiskar, passar bra för sällskapsakvarier.
Från: 69,00 kr
Leverans: 1-3 vardagar

Vitality & Color flakes - Kraftfull färg & tillväxt booster

TPC101009
Proteinrikt, färgförstärkande och vitaliserande flingfoder.
Vitality & Color är ett kraftfullt färgstärkande proteinrikt och vitaliserande flingfoder som innehåller en optimal balans av viktiga näringsämnen. Dessa har en positiv effekt på bl.a. snabb tillväxt av fiskyngel, korrekt fiskutveckling, färgforstärkning samt bättre motståndskraft mot sjukdom. På grund av den högre halten av protein, E-vitamin och lecitin rekommenderas fodret särskilt under tillväxt och odling av akvariefisk. Fodret innehåller naturliga karotenoider,betakaroten och astaxantin. För att fiskarna bättre ska kunna tillgodogöra sig fetterna som är i fodret har Vitality & Color berikats med L-karnitin, som stimulerar ämnesomsättningen.
För daglig utfodring av all- och köttätande ciklider samt andra fiskar med högt näringsbehov.
Från: 69,00 kr
Leverans: 1-3 vardagar

Tropical Ichtio-vit Flakes

TPC101007
Välbalanserat multi-ingrediensfoder i flingform.
Ichtio-vit är ett välbalanserat multi-ingrediensfoder i flingform som framställs av noga utvalda ingredienser av animaliskt och vegetabiliskt ursprung i toppkvalitet. Optimalt balanserad sammansättning och lämplig uppsättning av vitaminer och spårämnen garanterar god tillväxt och utveckling av fiskar, samtidigt täcker det hela deras energi- och näringsbehov. Kostfiberinnehåll och tillsatta alger stimulerar matsmältningen och skyddar fisken mot förstoppning.
För daglig utfodring av av allätande akvariefiskar.
Från: 66,00 kr
Leverans: 1-3 vardagar

Tropical Astacolor - Kraftfull färgbooster

TPC101015
Mycket kraftfullt och extremt färförgstärkande kvalitétsfoder.
Astacolor innehåller extra höga halter av naturligt astaxanthin (120 mg/kg), samt en optimal balans av spirulina alger (min. 2%), lecitin och betakaroten. Astaxanthin gör att fiskars röda färg snabbt blir djupare och mer intensiv, också övriga färger förstärks. Astaxanthin har även en positiv effekt på fiskars tillväxt, lek, reproduktionsförmåga och är ett bra skydd mot olika sjukdomar (används därför ofta i foder inom fiskodling). Beta-karoten reducerar bland annat stress och förstärker dina fiskars naturliga färger. Astacolor används som ett kompletterande färgfoder för alla akvariefiskar.
För daglig utfodring av diskusar, ciklider och andra akvariefiskar där man vill stärka och förbättra deras färger.
Från: 89,00 kr
Leverans: 1-3 vardagar

Tropical Krill flakes

TPC101013
Kraftfullt, färgförstärkande och näringsrikt kvalitétsfoder
Krill Flakes är ett kraftfullt, färgförstärkande och näringsrikt kvalitétsfoder, med högvärdigt krill (40%) och naturliga proteiner, vitaminer, mineraler, aminosyror, kitin, samt värdefulla omättade fettsyror (inkl. Omega 3) och färgstärkande ämnen från naturliga källor, däribland lättsmält astaxantin (136 mg/kg). Krill Flakes säkerställer snabb och harmonisk tillväxt av fiskyngel, förstärker fiskens färger och stärker immunförsvaret. Krill flakes kraftfulla smakegenskaper gör att fodret lätt accepteras av mycket kräsna och krävande ciklider och andra särskilt kräsna akvariefiskar.
För daglig utfodring av all- och köttätande akvariefiskar med högt näringsbehov
Från: 75,00 kr
Leverans: 1-3 vardagar

Tropical Tanganyika Flakes

TPC101002
Innehåller högvärdigt protein, krill, bläckfiskar, spirulina, och C-vitamin.
Kraftfullt förstklassigt kvalitétsfoder som innehåller extra höga halter av alla högvärdiga näringsämnen som är särskilt viktiga för köttätande ciklider. Tanganyika innehåller högvärdigt protein från krill och bläckfiskar, som är en värdefull källa till exogena aminosyror. det innehåller även spirulina, lecitin, C-vitamin och astaxanthin. Ämnen i spirulina, och C-vitamin förstärker naturligt motståndskraften mot sjukdomar. Fina smakegenskaper av fodret gör det lätt tas upp av en mycket kräsna fiskar. Regelbunden användning av Tropical Tanganyika flakes säkerställer god tillväxt och utfärgning hos dina fiskar.
För daglig utfodring av allätande och köttätande tanganyikaciklider och andra akvariefiskar.
Från: 70,00 kr
Leverans: 1-3 vardagar

Tropical D-50 Plus Flakes

TPC101011
Kraftfullt, färgstärkande och näringsrikt kvalitétsfoder.
D-50 PLUS är ett extremt högklassigt färgstärkande kvalitétsfoder med extra högt proteininnehåll (50%) och en optimal sammansättning av vitaminer och spårämnen., Fiskar som regelbundet utfodras med D-50 Plus blir vitala, får stärkt immunförsvar och det stimulerar även lek. Naturligt astaxanthin intensifierar fiskarnas färger och gynnar många fysiologiska processer, som tillväxt och fortplantning. BETA-1,3/1,6-GLUKAN – är starka naturliga immunförsvarsstimulerande ämnen, vilket stärker fiskarnas egna försvar mot sjukdomar.
För daglig utfodring av diskusar, ciklider och andra akvariefiskar med högt näringsbehov.
Från: 75,00 kr
Leverans: 1-3 vardagar

Tropical D-Allio Plus - Kraftfull hälso-booster

TPC101014
Kraftfullt och näringsrikt kvalitétsfoder med höga halter av vitlök (30%).
Vitlök (Allium sativum L.) har en kraftfull effekt på fiskas hälsa, sjukdomsresistens och immunförsvarets förmåga att bekämpa infektioner. Vitlök stimulerar hela mag-tarmkanalen och gör matsmältningen mer effektiv genom att rensa upp i tarmen och stabilisera tarmfloran. Därigenom förhindras förstoppning och många farliga inflammatoriska tarmsjukdomar. Vitlök ökar fettförbränningen och har därför en kraftfull positiv inverkan på tillväxt av fiskyngel. På grund av sina immunförsvarsstärkande egenskaper rekommenderas D-Allio Plus även för fiskutfodring under karantän och acklimatisering.
För daglig utfodring av diskusar, ciklider och andra akvariefiskar med högt näringsbehov.
Från: 95,00 kr
Leverans: 1-3 vardagar
Nyhet

Kraftfull LED-belysning i aluminiumprofil med högeffektiva lysdioder.

Kraftfull LED-belysning i aluminiumprofil med högeffektiva lysdioder.

Akvariebelysning LED
Öppettider

Eftersom odlingsanläggningen finns på min privat adress har jag alltid öppet när jag är hemma, även helger och kvällar.
Ring gärna innan du kommer då jag ibland är iväg på korta ärenden. Jag nås lättast på tlf. 0760 490 395

Medimport produkter
Medimport

Vill du ha chansen att vara med och beställa hem stora hinkar med fiskfoder till grossist priser?

Båda privatpersoner och företag är välkomna att lägga en beställning.
Beställningsvillkor och information om medimport hittar du genom att klicka här:

Passion för Malawi Ciklider
Malawi Ciklider

Vi på Akvarieimporten älskar malawi ciklider. Med mer än 20 års erfarenhet inom odling av malawi ciklider så hjälper vi Er gärna med råd och frågor. Vi vill hela tiden bli bättre och om ni har förslag på produkter eller andra förbättringar vi kan göra så lyssnar vi mer än gärna. Hör gärna av till: kontakt@akvarieimporten.se

Product added to wishlist
Product added to compare.