Granulat & Chips

Cichlid Gran

TPC103004
Granulatstorlek: 2,0 mm - 0,5 mm.
Multi-ingrediensbasfoder i form av sjunkande granulat som intensifierar färger på fiskar. Cichlid Gran är avsett för daglig utfodring av allätande ciklider, inklusive många arter av munruvare från Malawisjön. Stark, naturlig immunstimulant ‒ betaglukan extraheras från jäst och stimulerar immunförsvaret hos dina fiskar. Klara, intensiva färger på dina fiskar av naturliga färgämnen från karotenoider från skaldjur och alger. Regelbunden användning av detta extremt näringsrika fodret ger dina fiskar utmärkt kondition, hälsa och vackra färger.
För daglig utfodring av allätande Ciklider, särskilt akvarier med flera olika Ciklidarter
Från: 39,00 kr
Leverans: 1-3 vardagar

3 Algae Granulat

TPC103001
Granulat storlek: 1 - 3 mm
3-ALGAE GRANULAT är ett foder i form av långsamt sjunkande granulat som är rikt på alger. Fodret är avsett för daglig utfodring av växtätande akvariefiskar. 3-Algae Granulat komponeras av tre kelpalger. Omättade fettsyror, protein (rikt på exogena aminosyror), vitaminer och mikro- och makroelement från kelpalger (inklusive jod, krom, selen och järn) som finns i chlorella ger fiskarna utmärkt kondition, snabb tillväxt och vitalitet. Fiskar som utfodras regelbundet med 3-Algae Granulat erhåller en stor dos av klorofyll. Klorofyll och Aloeextrakt stärker fiskarnas immunförsvar. 3-Algae Granulat rekommenderas för utfodring under karantän, acklimatisering och rekonvalescens.
För daglig utfodring av växtätande ciklider & andra växtätande fiskar
Från: 39,00 kr
Leverans: 1-3 vardagar

Spirulina Granulat (6%)

TPC103012
Granulat storlek: 1 - 3 mm
Spirulina kallas även ”mirakelalgen” och det är ju inte så konstigt eftersom denna lilla alg innehåller mer än 100 olika näringsämnen med en hög nivå av värdefulla proteiner, vitaminer och mineraler. Spirulina har en mycket kraftfull effekt på fiskars hälsa, sjukdomsresistens och immunförsvarets förmåga att bekämpa infektioner och döda angripande mikroorganismer som till exempel bakterier, virus, svamp och parasiter. Spirulina ökar även kvalitet och tillväxt av fiskyngel. Tack vare sin nya delikata strukturen ser granulerna ut som levande föda vilket uppmuntrar fiskarna till att äta. Granulaten är långsamt sjunkande o mjuknar snabbt utan att vattnet blir grumligt.
För daglig utfodring av växtätande ciklider & andra växtätande akvariefiskar.
Från: 39,00 kr
Leverans: 1-3 vardagar

Tropical Supervit Granulat

TPC103007
Granulatstorlek: 1,0 mm.
SUPERVIT GRANULAT är ett högkvalitativt, näringsrikt grovkornigt helfoder avsett för daglig utfodring av all akvariefisk. Fodret innehåller en naturlig immunstimulator BETA-1,3/1,6-GLUCAN och stabiliserad vitamin C, som effektivt stärker fiskens immunförsvar och skyddar mot diverse infektioner. Cellulosa och chitin förbättrar matsmältning och förhindrar förstoppning, karotenoider förstärker färger och lecithin ökar vitaliteten och hjälper till att stimulera lek.
För daglig utfodring av allätande akvariefiskar, särskilt lämpligt för sällskapsakvarier.
Från: 39,00 kr
Leverans: 1-3 vardagar

Tropical Vitality & Color Granulat

TPC103008
Granulatstorlek: 2,0 mm - 0,5 mm.
Proteinrikt, färgförstärkande och vitaliserande foder i form av sjunkande granulat avsett för daglig utfodring av allätande och köttätande fiskar. På grund av det höga innehållet av proteiner, E-vitamin och lecitin rekommenderas fodret särskilt under tillväxt och reproduktion av fiskar. Fodret är berikat med naturliga karotenoider ‒ betakaroten och astaxantin förstärker fiskarnas färger och har en positiv effekt på många fysiologiska processer, inklusive reproduktion. För att fiskarnabättre ska kunna tillgodogöra sig fetterna i fodret, har Vitality & Color Granulat berikats med L-karnitin som ökar ämnesomsättningen.
För daglig utfodring av all- och köttätande ciklider samt andra fiskar med högt näringsbehov.
Från: 39,00 kr
Leverans: 1-3 vardagar

Tropical Breeder line – Cichlid Colour Granulat

TPC103015
Granulatstorlek: 2,0 mm - 0,5 mm .
Cichlid colour granulat är en långsamsjunkande och välbalanserat färgförstärkande granulat avsett för daglig utfodring av all- och köttätande ciklider samt andra all- och köttätande akvariefiskar. Cichlid colour granulat innehåller alla de ämnen som fisken behöver för att täcka sitt näringsbehov, t ex kräftdjur, mineraler, grönsaker, alger mm.
Från: 29,00 kr
Leverans: 1-3 vardagar

Discus Gran Wild

TPC103002
Granulat storlek: 1 - 3 mm
Multi-ingrediensfoder i form av långsamt sjunkande granulat som innehåller bland annat krill, frukt, vitlök och alger (spirulina, chlorella och kelp). Tack vare den porösa strukturen mjuknar granulatet snabbt i vatten och accepteras därför av viltfångad fisk. Omättade fettsyror, protein, vitaminer från spirulina och chlorella och mikro- och makroelement från kelpalger ger fiskarna utmärkt kondition, snabb tillväxt och vitalitet. En stor del av ingredienserna av vegetabiliskt ursprung återspeglar diskusars diet i naturen. Fiskar som utfodras regelbundet med granulatet erhåller en stor dos av klorofyll som stärker fiskens immunförsvar. Karotenoider från krill och röd paprika och astaxantin stärker fiskarnas färger.
För daglig utfodring av vilda diskusar och andra växtätande fiskarter

Från: 39,00 kr
Leverans: 1-3 vardagar

Discus Gran & D-50 Plus Granulat

TPC103009
Granulatstorlek: 1 - 3 mm
Tropical Discus Gran D-50 Plus är ett högklassigt färgförstärkande kvalitétsfoder i form av sjunkande granulat med en hög proteinhalt (50%) för unga och vuxna diskus och andra särskilt krävande fiskar. Fodret säkerställer en sund tillväxt och utveckling av unga fiskar, och stimulerar lek. Det höga innehållet av astaxantin förstärker färgerna och har positiv effekt på fiskars kondition. Beta-glukan som finns i granulatet stärker fiskarnas immunförsvar.

För daglig utfodring av diskusar, ciklider och andra akvariefiskar med högt näringsbehov.

Från: 39,00 kr
Leverans: 1-3 vardagar

D-Allio Plus Granulat (30% vitlök)

TPC103011
Granulatstorlek: 0,5 - 2mm.
Vitlök (Allium sativum L.) har en kraftfull effekt på fiskas hälsa, sjukdomsresistens och immunförsvarets förmåga att bekämpa infektioner och döda angripande mikroorganismer som t ex bakterier, virus, svamp och parasiter. Vitlök stimulerar hela mag-tarmkanalen och gör matsmältningen mer effektiv, därigenom förhindras förstoppning och många farliga inflammatoriska tarmsjukdomar. Vitlök ökar fettförbränningen och stimulerar tillväxten av fiskyngel. OBS: På grund av sina kraftfulla egenskaper, rekommenderas D-Allio Plus även för fiskutfodring under karantän och acklimatisering.
För daglig utfodring av diskusar, ciklider och andra akvariefiskar med högt näringsbehov.
Från: 39,00 kr
Leverans: 1-3 vardagar

Krill Gran

TPC103003
Granulatstorlek: 0,5 - 2mm.
Multi-ingrediensfoder i form av sjunkande granulat. Krill Gran är ett kraftfullt, färgstärkande och näringsrikt kvalitétsfoder som är fullt med högvärdig antarktisk krill (40%) och naturliga proteiner, vitaminer, mineraler, aminosyror, kitin, samt värdefulla omättade fettsyror (inkl. Omega 3). Det innehåller även färgstärkande ämnen från naturliga källor, däribland lättsmält astaxantin. Krill Gran säkerställer även snabb och harmonisk tillväxt av fiskyngel, korrekt fiskutveckling och stärker immunförsvaret. Krill Gran kraftfulla smakegenskaper gör att fodret lätt accepteras av kräsna och krävande ciklider och andra särskilt krävande akvariefiskar.
För daglig utfodring av all- och köttätande ciklider samt andra fiskar med högt näringsbehov.
Från: 45,00 kr
Leverans: 1-3 vardagar

Tropical Malawi Chips

TPC102001
Chipsstorlek: 3,0 x 3,0 mm (0,5 mm tjock).
Förstklassigt grönfoder i form av små, långsamt sjunkande chips. Storleken och formen på chips är anpassade till munruvande ciklider från Mbunagruppen och andra växtätande ciklider. Innehåller: spannmål (10%), krill (2,2%), gröna ärtor (10%), nässlor (4%), vetekorn (3,2%), spenat (2,6%), Spirulina alger (3,4%), kelp alger (2%).
För daglig utfodring av växtätande ciklider & andra växtätande fiskar.
Från: 39,00 kr
Leverans: 1-3 vardagar

Cichlid Chips

TPC102004
Chipsstorlek: 4,0 x 4,5 mm (0,5 mm tjock).
Långsamt sjunkande chips med kraftfulla smakegenskaper som gör att fodret lätt tas upp av stora och medelstora ciklider. Innehåller bl.a. beta-1,3/1,6-glukan, spirulina & astaxanthin som alla har en kraftfull effekt på färg, hälsa och sjukdomsresistens samt immunförsvarets förmåga att bekämpa infektioner och döda angripande bakterier och parasiter.
För daglig utfodring av allätande Ciklider, särskilt akvarier med flera olika Ciklidarter.
Från: 39,00 kr
Leverans: 1-3 vardagar

Tanganyika Chips

TPC102002
Chipsstorlek: 2,0 x 3,0 mm (0,5 mm tjock).
Långsamt sjunkande chips med kraftfulla smakegenskaper som gör att fodret lätt tas upp av köttätande ciklider. Innehåller 70% ingredienser av marint ursprung, bl.a. räkor (30%), krill (6%) och bläckfiskar (6%). Fiskarnas naturliga motståndskraft mot sjukdomar stärks av ämnen som ingår i spirulina, alger kelp och vitlök, samt genom stabiliserade vitamin C.
För daglig utfodring av allätande och köttätande tanganyikaciklider och andra akvariefiskar.
Från: 39,00 kr
Leverans: 1-3 vardagar

Krill Chips

TPC102003
Chipsstorlek: 4,0 x 4,5 mm (0,5 mm tjock).
Sjunkande chips med kraftfull smak, för utfodring av all- och köttätande ciklider samt andra fiskar med högt näringsbehov. Krill Chips är ett kraftfullt, färgstärkande o näringsrikt kvalitétsfoder, som innehåller högvärdig krill (min. 40%), naturliga proteiner, vitaminer och mineraler, samt olika hälsosamma och färgstärkande ämnen från naturliga källor.
För daglig utfodring av all- och köttätande akvariefiskar med högt näringsbehov.
Från: 49,00 kr
Leverans: 1-3 vardagar

Pro tillväxt granulat - Small

VI104490
Uppväxtfoder - snabb och harmonisk tillväxt för yngel från 2 cm.
OBS: Nytt recept - samma höga kvalitet!
Avsett för diskus & ciklid yngel samt andra fiskar som passerat artemiastadiet.

Granulat storlek: 0,5 – 0,8 mm
Akvarieimportens tillväxt granulat är ett extremt näringsrikt högklassigt kvalitétsfoder med extra högt innehåll av lättsmält protein (56%). Den välbalanserade blandningen av aktiva ingredienser som används i fodret verkar prebiotiskt. Därmed säkerställs optimal fiskhälsa, ett stärkt och funktionellt immunförsvar, snabb och harmonisk tillväxt samt en väsentlig ökning av överlevnadsgraden hos yngel. Granulerna kommer att sjunka med olika hastigheter.
Kraftfulla smakegenskaper gör att fodret lätt tas upp av kinkiga akvariefiskar (även importerad akvariefisk).

OBS: Vi använder själv detta granulat i vår odling
Även många professionella fiskodlare i Tyskland använder denna uppväxtfoder som dagligt huvudfoder till deras fiskyngel och ungfiskar.
Från: 45,00 kr
Leverans: 1-3 vardagar

Pro tillväxt granulat - Medium

VI104491
Uppväxtfoder - snabb och harmonisk tillväxt för ungfiskar från 6 cm.
OBS: Nytt recept - samma höga kvalitet!
Avsett för diskus & ciklider samt andra ungfiskar över 6 cm.

Granulat storlek: 1,2 – 1,5 mm
Akvarieimportens tillväxt granulat är ett extremt näringsrikt högklassigt kvalitétsfoder med extra högt innehåll av lättsmält protein (56%). Den välbalanserade blandningen av aktiva ingredienser som används i fodret verkar prebiotiskt. Därmed säkerställs optimal fiskhälsa, ett stärkt och funktionellt immunförsvar, snabb och harmonisk tillväxt samt en väsentlig ökning av överlevnadsgraden hos yngel. Granulerna kommer att sjunka med olika hastigheter.
Kraftfulla smakegenskaper gör att fodret lätt tas upp av kinkiga akvariefiskar (även importerad akvariefisk).

OBS: Vi använder själv detta granulat i vår odling
Även många professionella fiskodlare i Tyskland använder denna uppväxtfoder som dagligt huvudfoder till deras fiskyngel och ungfiskar.
Från: 45,00 kr
Leverans: 1-3 vardagar

Pro tillväxt & färg granulat - Small

VI104492
Uppväxtfoder med Spirulina & Astaxanthin för yngel från 2 cm.
OBS: Nytt recept - samma höga kvalitet!
Avsett för daglig utfodring av diskus- & ciklid yngel samt andra akvariefiskar som passerat artemiastadiet.

Granulatstorlek: 0,5 – 0,8 mm.
Akvarieimportens tillväxt- & färggranulat är ett extremt rikt högklassigt kvalitétsfoder med extra högt innehåll av lättsmält protein (50%) och Astaxanthin (35 mg/kg). Den välbalanserade blandningen av aktiva ingredienser som används i fodret verkar prebiotiskt. Därmed säkerställs optimal fiskhälsa, ett stärkt och funktionellt immunförsvar, snabb och harmonisk tillväxt, samt en väsentlig ökning av överlevnad yngel. Granulerna kommer att sjunka med olika hastigheter.
Kraftfulla smakegenskaper gör att fodret lätt accepteras av kräsna akvariefiskar (även importerad akvariefisk).

OBS: Vi använder själv detta granulat i vår odling
Även många professionella fiskodlare i Tyskland använder detta uppväxtfoder som dagligt huvudfoder till deras fiskyngel och ungfiskar.
Från: 45,00 kr
Leverans: 1-3 vardagar

Pro tillväxt & färg granulat - Medium

VI104493
Uppväxtfoder med Spirulina & Astaxanthin för ungfiskar över 6 cm.
OBS: Nytt recept - samma höga kvalitet!
Avsett för daglig utfodring av diskus- & ciklid yngel samt andra akvariefiskar över 6 cm.

Granulatstorlek: 1,2 – 1,5 mm.
Akvarieimportens tillväxt- & färggranulat är ett extremt rikt högklassigt kvalitétsfoder med extra högt innehåll av lättsmält protein (50%) och Astaxanthin (35 mg/kg). Den välbalanserade blandningen av aktiva ingredienser som används i fodret verkar prebiotiskt. Därmed säkerställs optimal fiskhälsa, ett stärkt och funktionellt immunförsvar, snabb och harmonisk tillväxt, samt en väsentlig ökning av överlevnad yngel. Granulerna kommer att sjunka med olika hastigheter.
Kraftfulla smakegenskaper gör att fodret lätt accepteras av kräsna akvariefiskar (även importerad akvariefisk).

OBS: Vi använder själv detta granulat i vår odling
Även många professionella fiskodlare i Tyskland använder detta uppväxtfoder som dagligt huvudfoder till deras fiskyngel och ungfiskar.
Från: 45,00 kr

NLS Ultra Red - extra small

NLS1020
Granulatstorlek: diameter 0,5 mm.
New Life Spectrum Ultra Red innehåller bl.a. naturligt astaxanthin, grönalger (ulva seaweed/sea lettuce), chlorella alger (grönalger), kelp (brunalger), spirulina alger, rödalger (rhodophyta), vitlök, betakaroten och Omega-3. Naturligt Astaxanthin utvinns från algen Haematococcus pluvialis, som är en mycket kraftfull och extrem färgstärkande mikroalg, som gör att fiskars röda färg snabb blir djupare och mer intensiva.
För daglig utfodring av akvariefiskar som stärker deras färger.
169,00 kr
Leverans: 1-3 vardagar
Nyhet

Kraftfull LED-belysning i aluminiumprofil med högeffektiva lysdioder.

Kraftfull LED-belysning i aluminiumprofil med högeffektiva lysdioder.

Akvariebelysning LED
Öppettider

Eftersom odlingsanläggningen finns på min privat adress har jag alltid öppet när jag är hemma, även helger och kvällar.
Ring gärna innan du kommer då jag ibland är iväg på korta ärenden. Jag nås lättast på tlf. 0760 490 395

Medimport produkter
Medimport

Vill du ha chansen att vara med och beställa hem stora hinkar med fiskfoder till grossist priser?

Båda privatpersoner och företag är välkomna att lägga en beställning.
Beställningsvillkor och information om medimport hittar du genom att klicka här:

Passion för Malawi Ciklider
Malawi Ciklider

Vi på Akvarieimporten älskar malawi ciklider. Med mer än 20 års erfarenhet inom odling av malawi ciklider så hjälper vi Er gärna med råd och frågor. Vi vill hela tiden bli bättre och om ni har förslag på produkter eller andra förbättringar vi kan göra så lyssnar vi mer än gärna. Hör gärna av till: kontakt@akvarieimporten.se

Product added to wishlist
Product added to compare.