Ett familjeföretag

Akvarieimporten är ett familjeföretag med många års erfarenhet inom odling av akvariefiskar. Idag har vi runt 25 000 liter akvarievatten fördelade på 200 akvarier och akvarierna blir fortfarande fler och fler.

Vi delar gärna med oss av såväl erfarenheter som tips, råd och praktiska saker; - hur man odlar akvariefiskar och vad man skall tänka på.

Akvarieimporten anser det gynnar alla i slutändan om vi hjälps åt och delar med oss av kunskap och erfarenhet. Vi har själv begått en hel del misstag när vi startade upp och vi hade varit glad över att få tillgång till den informationen som Akvarieimporten vill delar med sig av.

Eftersom vi importerar direkt, utan mellanhänder, har vi låga omkostnader och kan därför alltid erbjuda våra kunder kvalitetsprodukter till lägsta pris.

På vår hemsida finns enbart foder och tillbehör som vi själv använder, och testar löpande i vår odling, och alla akvariedjur odlar vi själva. Vi är mycket noga när vi uppfödda våra fiskar och kan därför garanterer att alla våra fiskar är starka och livskraftiga, med bra gener.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor.

Akvarieimporten i skåne AB
Hässleholmsvägen 50
284 34 Perstorp
Tel: 0760 490 395
Org.nr. 559093-8832

Product added to wishlist
Product added to compare.