Om oss

Om Akvarieimporten
Akvarieimporten är ett litet familjeföretag med stor kapacitet och mer an 20 års erfarenhet inom odling av akvariefiskar. Vi har verkat i Sverige i över 10 år och börjar tycka att vi kan det här med akvarium ganska bra.

Med inspiration och erfarenhet av försäljningen inom akvaristik föddes idén till att samarbete med ett antal nationella och internationella leverantörer som med sina varumärken och artiklar tillför en mängd andra produkter som inte redan finns på marknaden.

Eftersom vi importerar direkt från fabrik utan mellanhänder, har vi låga omkostnader och kan därför alltid erbjuda våra kunder kvalitetsprodukter till lägsta pris. Genom snabba leveranser, enkelhet och prisvärda produkter vill vi vara en uppskattad leverantör till våra kunder.

För att löpande kunna erbjuda produkter av hög kvalitet testar vi produkter från olika leverantörer själva och med hjälp av frivilliga testpersoner.


Tips, råd och praktiska saker
Vi delar gärna med oss av såväl erfarenheter som tips, råd och praktiska saker; - hur man odlar akvariefiskar och vad man skall tänka på. Akvarieimporten anser det gynnar alla i slutändan om vi hjälps åt och delar med oss av kunskap och erfarenhet. Vi har själv begått en hel del misstag när vi startade upp och vi hade varit glad över att få tillgång till den informationen som Akvarieimporten vill delar med sig av.Sponsring
Vi på Akvarieimporten har en stark tro på människor och att människor tillsammans blir starkare. Därför sponsrar vi Akvariumhobby Kristinehamn som gärna delar med sig av såväl erfarenheter som tips, råd och praktiska saker inom akvariehobbyn. 


Följ oss på Facebook!  

På vår Facebooksida får du fortlöpande information om aktiviteter, tävlingar, nyheter och annat.


Bli Återförsäljare

Har du zoo-butik och är intresserad av att bli återförsäljare?
Besök vår återförsälningssida zooimport.se och fyll i formuläret.