Frystorkad Tubifex 100 ml

  • 65 kr

Tubi-Cubi består av frystorkade Tubifex maskar i kuber.Tropical Tubi-Cubi är ett naturligt foder i form av små kuber, framställt genom frystorkning av Tubifex-m... Läs mer

Artikelnummer: 01133
Leverantör: Tropical
Tubi-Cubi består av frystorkade Tubifex maskar i kuber.

Tropical Tubi-Cubi är ett naturligt foder i form av små kuber, framställt genom frystorkning av Tubifex-maskar (Tubifex tubifex). Detta foder är speciellt utformat för både allätande och köttätande akvariefiskar samt vattensköldpaddor. Tubifex-maskar är kända för sitt höga proteininnehåll och uppskattas av många akvariedjur. Frystorkningsprocessen bevarar delikata vitaminer, omättade fettsyror, protein och andra näringsämnen, vilket gör det till ett värdefullt naturligt foder för prydnadsfiskar.  

Egenskaper: 
Naturligt foder: Tillverkat av frystorkade Tubifex-maskar, bevarar viktiga näringsämnen såsom vitaminer, omättade fettsyror och proteiner. 
Högt näringsvärde: Innehåller lättsmält protein (55%), vilket bidrar till fiskens tillväxt och hälsa. 
Säker och hälsosam: Frystorkningsprocessen eliminerar potentiellt skadliga patogener som kan finnas i färska eller frysta maskar, vilket gör Tubi-Cubi till ett säkert foderalternativ.

Användning: 
Kan ges antingen torrt eller uppblött innan utfodring. Utfodra flera gånger dagligen i små portioner för att säkerställa att fiskarna får tillräckligt med näring utan att överbelasta akvariet. 

Näringsinnehåll: 
Råprotein: 55.0% Råfett: 5.0% Råfibrer: 3.0% Fuktighet: 10.0%

Tubi-Cubi är ett utmärkt val för akvarieägare som söker ett högkvalitativt och näringsrikt foder för sina fiskar och sköldpaddor. Genom att välja Tubi-Cubi säkerställer du att dina akvariedjur får den näring de behöver på ett säkert och effektivt sätt. 


Information 
Förpackning:Tropical Original burk
Storlek:100 ml