Räkgrotta - Kub 5 cm

  • 49 kr

Räkgrotta - kub 5 cm En keramikgrotta som passar perfekt för räkor, malar och mindre fiskar att gömma sig samt uppmuntra till lek.  Kubens 24 öppninga... Läs mer

Artikelnummer: ST-310

Räkgrotta - kub 5 cm 

En keramikgrotta som passar perfekt för räkor, malar och mindre fiskar att gömma sig samt uppmuntra till lek.  Kubens 24 öppningar gör den praktisk vid lek och gör det även lätt om man vill knyta fast t.ex. mossa för att ge kuben ett mer naturligt utseende. 

Våra grottor i lergods är inte bara bra gömställen för räkor, malar samt mindre fiskar utan ger även lite mer liv i ditt akvarium.

Denna kuben är perfekta för mindre akvarium pga sin storlek men man kan även med fördel limma eller stapla flera grottor för ett mer unikt utseende, även mossa kan man limma fast på grottorna för ett mer naturligt utseende och på grund av sin porösa yta trivs mossa bra på dessa grottor. Använder du lim är det viktigt att använda ett lim som är anpassat efter akvarium och dessa kan ni också köpa hos Akvarieimporten. Kan även med fördel användas till aquascaping.

Påverkar inte vattnets kvalité eller PH-värde och är enkla att rengöra om alger uppkommer. Kan användas i både söt- och saltvatten.

Man kan med fördel sätta växter - äkta eller i plast, använda mossa eller trärötter i kombination med lekgrottan för ett mer naturligt utseende.

Alla våra keramik grottor är handgjorda och därför är varje grotta unik så mindre avvikelser kan komma.


TIPS:

  • Använd med trärötter, växter, mossa och andra dekorationer för ett mer naturligt och personligt uttryck i akvariet. 
  • Limma eller stapla flera av grottorna för fler gömställen och ett mer unikt utseende, du kan med fördel använda olika typer av malgrottor för att skapa en större lekplats för dina räkor och fiskar. 
  • Placera på olika ställen i akvariet för ett jämnare utseende. 
  • Variera storlek och form för ett mer intressant utseende i ditt akvarium. 


INFORMATION:
Säljes i förpackning om 1 styck.

  • Längd, bredd och höjd: ca. 5 cm 
  • Hålens storlek: ca. 1,5x1,5 cm 
  • Färg: Mörkbrun