Easy-Life Catappa-X - 1000ml

  • 249 kr

Easy-Life Catappa-X 1000 mlEasy Life Catappa-X är en effektiv lösning baserad på löv från det tropiska mandelträdet (Terminalia Catappa), känt för sina läkande ... Läs mer

Artikelnummer: EL-077

Easy-Life Catappa-X 1000 ml

Easy Life Catappa-X är en effektiv lösning baserad på löv från det tropiska mandelträdet (Terminalia Catappa), känt för sina läkande egenskaper hos fiskar och räkor. Denna produkt är utformad för att erbjuda alla fördelar med mandellöv utan de typiska nackdelarna.

Traditionellt har mandellöv använts för att minska bakteriehalten, förebygga svampinfektioner, främja tillväxt, motverka problem med slemhinna och förbättra vitaliteten och färgerna hos akvariedjur. Men en vanlig nackdel med dessa löv är att de färgar vattnet brunt och frigör organiska föroreningar.

Genom att använda Easy Life Catappa-X undviks dessa nackdelar. Vattnet förblir klart samtidigt som de positiva effekterna på djurens hälsa och välbefinnande bibehålls. Den flytande formen av Catappa-X är enkel att dosera och använda i akvarievattnet.

För bästa resultat rekommenderas en dosering på 10 ml per 100 liter akvarievatten varje vecka. Genom att använda Easy Life Catappa-X kan du förbättra dina fiskars och räkors livskraft, färger och allmänna hälsa samtidigt som du håller akvarievattnet klart och fri från organiska föroreningar. Det är en idealisk lösning för alla som vill maximera välbefinnandet hos sina akvariedjur utan att kompromissa med vattenkvaliteten.

Dosering:
Skaka ordentligt före användning. 

  • 10 ml per 100 liter varje vecka.

OBS!

Förvara utom räckhåll för barn och husdjur.