Tetra GH-test

  • 119 kr

Pålitligt test för att mäta GH-värdetTetra Test GH är ett pålitligt och exakt test för att mäta den totala hårdheten i akvarievatten, vilket är avgörande för at... Läs mer

Artikelnummer: T32020
Pålitligt test för att mäta GH-värdet

Tetra Test GH är ett pålitligt och exakt test för att mäta den totala hårdheten i akvarievatten, vilket är avgörande för att säkerställa en hälsosam miljö för fiskar och växter. Genom att regelbundet kontrollera vattnets hårdhet kan du säkerställa att dina akvarieinvånare trivs och mår bra. 

Funktioner: 
Noggrann mätning: Tetra Test GH erbjuder exakta och pålitliga mätningar av vattnets totala hårdhet. 
Användarvänlig: Enkla instruktioner gör testet lätt att använda, även för nybörjare. 
Omfattande användning: Lämplig för både sötvattens- och saltvattensakvarier. 
Viktigt för vattenkvalitet: Regelbunden testning hjälper till att upprätthålla en optimal miljö för akvarieväxter och djur. 

Fördelar: 
Hälsosamma fiskar och växter: Genom att säkerställa rätt hårdhet i vattnet bidrar du till en sund tillväxt och välmående för akvariets invånare. 
Enkel övervakning: Du kan enkelt och snabbt övervaka och justera vattnets hårdhet för att förhindra stress och sjukdomar hos dina fiskar. 

Användning: 
Fyll testflaskan med akvarievatten upp till den markerade nivån. 
Tillsätt ett par droppar av testvätskan och skaka flaskan. 
Räkna antalet droppar tills vattnet ändrar färg och jämför resultatet med medföljande färgkarta för att fastställa den totala hårdheten (GH) i grader. 

Förpackning innehåller: 
Testflaska
Testvätska
Färgkarta
Bruksanvisning

Genom att använda Tetra Test GH kan du säkerställa att ditt akvarievatten håller rätt nivå av total hårdhet, vilket är viktigt för både fiskarnas och växternas hälsa och trivsel.