Aquael Magnetic Cleaner - Large

  • 149 kr

Algskrapa / Algmagnet från Aquael  för glas upp till 15mmYtorna på MAGNETIC CLEANER som kommer i direkt kontakt med glaset är täckta med en speciell belägg... Läs mer

Artikelnummer: 114891
Algskrapa / Algmagnet från Aquael  för glas upp till 15mm


Ytorna på MAGNETIC CLEANER som kommer i direkt kontakt med glaset är täckta med en speciell beläggning. Även om beläggningen är grov vid beröring, repar eller skadar den inte glaset. Tack vare beläggningen tar algskrapan bort även envisa gröna och röda alger mm. Rengöringen underlättas av ett brett ergonomiskt handtag.

AQUAEL rekommenderar användning av magnetiska algskrapor i alla akvarier. Genom att eliminera behovet av direktkontakt mellan händerna och akvariets vatten, ger dessa enheter den säkraste möjliga lösningen för rengöring av glaset, eftersom mänsklig hud kan bära patogena bakterier och andra mikroorganismer som även om risken är relativt låg  kan vara farliga för invånarna i akvariet.

MAGNETIC CLEANER består av två delar som hålls samman av starka magneter. Ena delen sätts på insidan av akvariet och delen med handtag på utsidan, sedan är det bara att dra algskrapan över glaset och se algerna försvinna, dessutom utan att blöta ner händerna.

MAGNETIC CLEANER finns i tre storlekar: S, M och L, som är avsedda för rengöring av akvarieglas upp till 6, 10 och 15 mm tjocka, respektive.

Mått 
Bredd:? cm
Längd:? cm