Algskrapa med skrubbsvamp - 37 cm

  • 49 kr

Algskrapa med skrubbsvamp på båda sidor. Vår algskrapa tar snabbt och enkelt bort alger från glasytorna i akvariet, sedan kan man med fördel skrubba med sv... Läs mer

Artikelnummer: PAC-033S

Algskrapa med skrubbsvamp på båda sidor. 

Vår algskrapa tar snabbt och enkelt bort alger från glasytorna i akvariet, sedan kan man med fördel skrubba med svampen för att få ytan extra ren. Genom att rengöra ytorna i ditt akvarie hjälper du dina fiskar att få en bättre miljö i akvariet.
 

Funktioner och fördelar:

  • Effektiv algborttagning: Med hjälp av skrapan och svamparna kan du effektivt ta bort olika typer av alger som kan växa på akvariets ytor. Svamparna är tillräckligt hårda för att ta bort algväxt, men samtidigt skonsamma nog för att inte skada glaset eller andra material i akvariet.
  • Hållbar konstruktion: Algskrapan är tillverkad av plast och skrubbsvamp av högkvalitativa och hållbara material för att säkerställa att den tål frekvent användning och behåller sin prestanda över tiden. Den är också enkel att rengöra efter användning för att hålla den i gott skick.

Att ha en algskrapa till akvariumet som en del av din akvarieutrustning kan underlätta underhållsarbetet och hjälpa till att upprätthålla en ren och hälsosam miljö för dina fiskar. Vår algskrubbare erbjuder en effektiv och bekväm lösning för att ta bort alger och hålla ditt akvarium snyggt och attraktivt.


INFORMATION:

  • Material: Plast 
  • Skrubb på båda sidor.
  • Längd inkl handtag och svamp: 37 cm


Svampens mått:

Längd: 6 cm

Bredd: 8 cm

Tjocklek: 4 cm