Algskrapa med skrubbsvamp - 51 cm

  • 59 kr

Algskrubb och skrapa med långt handtag. Vår algskrubb med skrapa tar snabbt och enkelt bort alger från glasytorna i akvariet med hjälp av skrapan, använd s... Läs mer

Artikelnummer: PAC-033M

Algskrubb och skrapa med långt handtag. 

Vår algskrubb med skrapa tar snabbt och enkelt bort alger från glasytorna i akvariet med hjälp av skrapan, använd sen med fördel skrubben för att fåbort dom sista algresterna på glaset. Rena ytor i akvariet gör det trivsammare för fiskarna.
 

Funktioner och fördelar:

  • Effektiv algborttagning: Med hjälp av skrapan och svamparna kan du effektivt ta bort olika typer av alger som kan växa på akvariets ytor. Svamparna är tillräckligt hårda för att ta bort algväxt, men samtidigt skonsamma nog för att inte skada glaset eller andra material i akvariet.
  • Hållbar konstruktion: Algskrapan är tillverkad av plast och skrubbsvamp av högkvalitativa och hållbara material för att säkerställa att den tål frekvent användning och behåller sin prestanda över tiden. Den är också enkel att rengöra efter användning för att hålla den i gott skick.

Att ha en algskrapa till akvariumet som en del av din akvarieutrustning kan underlätta underhållsarbetet och hjälpa till att upprätthålla en ren och hälsosam miljö för dina fiskar. Vår algskrubbare erbjuder en effektiv och bekväm lösning för att ta bort alger och hålla ditt akvarium snyggt och attraktivt.


INFORMATION:

  • Material: Plast 
  • Skrubb på båda sidor.
  • Längd inkl handtag och svamp: 51 cm


Svampens mått:

Längd: 6 cm

Bredd: 8 cm

Tjocklek: 4 cm