L397

Bilden visar exempel på malar vi har i vår odlingsanläggning.Så fort vår malyngel är av säljbar storlek kommer de att säljas i vår akvariebutik i Tyringe.Malar ... Läs mer

Artikelnummer: FL7634
Bilden visar exempel på malar vi har i vår odlingsanläggning.
Så fort vår malyngel är av säljbar storlek kommer de att säljas i vår akvariebutik i Tyringe.

Malar behöver gömställen i form av rötter, stenar och grottor/lekgrottor. Med en lekgrotta i lämplig storlek är det ofta möjligt att få yngel på dina malar. Vilken sorts lekgrotta dina malar vill ha är olika från mal till mal. Baksidan av grottan måste vara stängd eftersom äggen måste hålls kvar inne i grottan, samt att belysningen inte når in.
Mjuka rötter ( Mangrove) är en stor fördel att ha i akvariet, då många malar tuggar på rötterna och får i sig fibrer, som i sin tur är bra för matsmältningen. Malar gillar även bredbladiga växter som de kan "ligga och vila" på.

Om våra Malar.
Vi odlar själv många av våra malar i vår odlingsanläggning i Perstorp. Vi är mycket noga när vi odlar våra malar och kan därför garantera att alla våra malar är av högsta kvalitet.
Vi köper även Ciklider, malar och andra akvariefiskar från välkända odlare och importörer runt om i Sverige och övriga europa och kan därför garantera att även dessa malar är av högsta kvalitet.

Observera!
Fiskar kan du enbart köpa i vår akvariebutik i Tyringe.
Här hittar du vår adress och öppettider:
Besök oss