Vitality & Color Tablets A 2 liter

  • 749 kr

Tabin storlek: diameter 12 mm - 3 mm tjock.VITALITY & COLOR TABLETS är ett proteinrikt foder i form av självhäftande tabletter med en färgförstärkande och v... Läs mer

Artikelnummer: TPC107011C
Leverantör: Tropical
Tabin storlek: diameter 12 mm - 3 mm tjock.

VITALITY & COLOR TABLETS är ett proteinrikt foder i form av självhäftande tabletter med en färgförstärkande och vitaliserande verkan. Fodret är avsett för daglig utfodring av allätande och köttätande akvariefiskar som äter i vattenmassa och för fiskar från bottenzon. Eftersom tabletterna är sammansatta av partiklar kan de användas vid utfodring av yngel. Hög proteinnivå, lecitin från äggulor och vitamin E stimulerar reproduktion och har positivt effekt på fiskars tillväxt och mognad. Naturlig astaxantin, som härrör från bl.a. krill och räkor, intensifierar fiskfärger och L-karnitin hjälper fiskarna att bättre tillgodogöra sig fetterna i fodret.

Tabin A är självhäftande tabletter som kan fästas på rutan i akvariet. Tabletterna kan även användas som sjunkande tabletter till malar och andra akvariefiskar som äter på bottnen av akvariet. 

Information 
Förpackning:Tropical Original hink
Storlek:2 liter

För daglig utfodring av all- och köttätande akvariefiskar.