Red Mico Colour Sticks XXS 250 ml

  • 145 kr

Sticks som simulerar levande föda och uppmuntrar fiskar att äta.Red Mico Sticks XXS från Tropical är ett specialiserat fiskfoder som är utformat för att förbätt... Läs mer

Artikelnummer: 63574
Leverantör: Tropical
Sticks som simulerar levande föda och uppmuntrar fiskar att äta.

Red Mico Sticks XXS från Tropical är ett specialiserat fiskfoder som är utformat för att förbättra färgen och hälsan hos akvariefiskar. Det är särskilt formulerat med höga nivåer av protein och färgförstärkande ingredienser som astaxantin och röd paprika-extrakt. 
Fodret kommer i form av sakta sjunkande stavar som liknar blodmaskar, vilket gör det attraktivt för fiskarna och uppmuntrar dem att äta. 

Detaljer: 
Form: Sakta sjunkande stavar som liknar blodmaskar (larver av Chironomidae-familjen). 
Användning: Dagligt foder för både köttätande och allätande fiskar. 
Fördelar: Förbättrar fiskarnas färg tack vare astaxantin och röd paprika. 
Ökar fiskarnas motståndskraft mot sjukdomar med hjälp av naturliga immunstimulerande ämnen som betaglukan och stabiliserat vitamin C. 
Främjar jämn tillväxt, vitalitet och intensiva färger vid regelbunden användning. Stavar som rör sig i vattnet imiterar rörelsen hos levande byten och uppmuntar fiskar att äta.

Sammansättning: 
Vegetabiliska biprodukter (inklusive extrakt av röd paprika 3 800 mg/kg), fisk och fiskprodukter, spannmål, blötdjur och kräftdjur (bläckfiskmjöl 11%), vegetabiliska proteinextrakt, oljor och fetter, jäst (inklusive Beta-1,3/1,6-Glucan 1 000 mg/kg), mineraler.
Analytiska beståndsdelar: 
Råprotein 50,0%, Råfett 8,5%, Råfiber 2,7%, Fuktighet 8,0%. 


Information 
Förpackning:Tropical Original burk
Storlek:250 ml