Easy-Life EasyCarbo Bio - Flytande CO2 - 250ml

  • 79 kr

Easy-Life Easy-Carbo BIOEasyCarbo Bio är en naturlig flytande kolkälla för akvarieväxter på naturlig basis. Kol är viktigt för att växter ska växa bra och konku... Läs mer

Artikelnummer: EL-1237

Easy-Life Easy-Carbo BIO

EasyCarbo Bio är en naturlig flytande kolkälla för akvarieväxter på naturlig basis. Kol är viktigt för att växter ska växa bra och konkurrera effektivt med alger. Med för lite kol eller CO2 i akvariet får alger ofta en chans. Kol (i form av CO2 löst i vattnet) är ett av de viktigaste näringsämnena för optimal växttillväxt. Om det råder brist på kol kan växter inte optimalt assimilera och växa. Som ett resultat av denna brist slutar växter att växa och konkurrerar inte längre med alger om näringsämnena. Om denna kolbrist varar för länge, börjar växter läcka socker och andra näringsämnen som attraherar alger. Som ett resultat blir löv täckta av alger och ser oattraktiva ut.

ProFito + EasyCarbo Bio = Den Rätta Kombinationen

Växter kräver mer än bara kol. Spårämnen är också viktiga. Eftersom deras närvaro inte kan mätas exakt och vi därför inte vet vilka spårämnen som finns i vattnet, är ProFito den idealiska lösningen för att berika vatten med spårämnen på det mest kompletta sättet.

Dosering:

  • 10ml per 100l vatten varje vecka