Hang on Yngelkar

  • 149 kr

Högkvalitativ hang on yngelbox.En riktig klassiker för akvarister.Boxen är designad för att ge en säker och skyddad miljö för nyfödda fiskar, skadade fiskar, av... Läs mer

Artikelnummer: BB11
Högkvalitativ hang on yngelbox.
En riktig klassiker för akvarister.

Boxen är designad för att ge en säker och skyddad miljö för nyfödda fiskar, skadade fiskar, avelspar eller för att underlätta observation av fiskar. Karet möjliggör enkel isolering inom huvudakvariet utan att behöva en separat tank, vilket underlättar avel och skydd av fiskar, monteringen är enkel och yngelkaret hänger du smidigt på kanten av ditt akvarium. 
Med denna yngelboxen så behöver du ingen extra filtrering eller värme eftersom det är vattnet från akvariet som cirkulerar igenom, detta görs genom att det sugs upp vatten ur akvariet med hjälp av en luftpump och när boxen fylls med vatten så rinner det över kanten och ner i akvariet igen. 

Funktioner
Material av hög kvalitet - Tillverkad av slitstarkt och transparent plastmaterial, vilket gör det enkelt att övervaka fiskarna. 
Isoleringsfunktion - Perfekt för att separera sjuka, skadade eller aggressiva fiskar från huvudakvariet. 
Enkel montering - Boxen är enkel att montera eftersom den bara ska hängas på kanten av huvudakvariet. 
Ventilationsdesign - Den smarta ventilationsdesignen säkerställer ett konstant flöde av friskt vatten, vilket bidrar till en hälsosam miljö för fiskarna. 
Utan pump - Produkten levereras utan pump, vilket gör den idealisk för användning med befintliga pumpar eller filtersystem.

Användningsområden: 
Avel och skydd - Skydda yngel och ungfiskar från att bli uppätna under tiden dom växer upp. 
Isolering - Har din fisk skadats eller behöver isoleras av andra anledningar är detta en toppen box att använda eftersom man lätt kan övervaka fisken under isolationen, detta ger även fisken en möjlighet att återhämta sig i lugn och ro. 
Seperation - Fungerar utmärkt för att separera olika arter eller individer under avelsperioden.  

Här är den perfekta lösningen för dig som behöver en enkel och effektiv metod för att skydda och isolera fiskar inom sitt huvudakvarium. Med sin robusta konstruktion och användarvänliga design erbjuder den både säkerhet och bekvämlighet för dina akvariefiskar.

Utvändiga mått 
Invändiga mått 
Längd:16 cm
Längd:15,5 cm
Totala djupet:13 cm
Djup:9 cm
Höjd:13 cm
Höjd:12 cm