Aquael Miniboost 200

  • 199 kr

Aquael Miniboost 200 är en av de minsta membranluftpumpar som finns. Tack vare kontinuerligt justerbar prestanda kan den enkelt anpassas till vilket akvarium so... Läs mer

Artikelnummer: AE1215

Aquael Miniboost 200 är en av de minsta membranluftpumpar som finns. Tack vare kontinuerligt justerbar prestanda kan den enkelt anpassas till vilket akvarium som helst. En av dess främsta fördelar är ett exceptionellt hållbart membran. Pumpen garanterar perfekt syresättning av vatten även i de mest krävande akvarier.

Aquael Miniboost 200 riktar sig till ägare av små och medelstora akvarier (med en kapacitet på upp till 150-200l). Den är utformad för att ge effektiv luftning av akvarievattnet. Dessutom kan enheten användas för att driva konventionella svampfilter. Pumpen är väldigt liten och mäter endast 12,6x5,9x4,8 cm.

Med den praktiska ratten justeras smidig effekten. En speciell design av membranet gör det extra hållbart så att det kan vara i drift under lång tid utan att behöva bytas ut. Förbrukningen ligger på minimala 2,4 W.


Teknisk data 
Effekt/flöde:200 l/h
Elförbrukning:2,4 watt
Kabellängd: cm
Utgångar:2 st

Obs: Syresten och luftslang medföljer ej (säljes separat).