Aquael Oxypro Quiet 150

  • 469 kr

Aquael Oxypro Quiet 150 är en modern, ultratyst luftpump, kanske en av världens tystaste. Trots att användningen för luftpumpar under det senaste decenniet delv... Läs mer

Artikelnummer: AE1213

Aquael Oxypro Quiet 150 är en modern, ultratyst luftpump, kanske en av världens tystaste. Trots att användningen för luftpumpar under det senaste decenniet delvis övertagits av andra filtertyper är luftpumpen fortfarande en grundläggande del av utrustningen som rekommenderas för varje akvarium. Dess funktionalitet definieras av två egenskaper: effektivitet och driftljud.

Oxypro Quiet 150 är praktiskt taget ohörbar. Detta tack vare en speciell konstruktion av elektromagneten samt dubbla väggar av höljet. Konstruktionen dämpar inte bara ljudet, utan också rörelsen vilket gör att luftpumpen står stilla och inte vandrar på grund av vibrationer. I praktiken är det enda du uppfattar från en Qxypro Quiet 150 led-ljuset från pumpen och bubblorna i akvariet.

Det blir en hel del av det senare eftersom den maximala effektiviteten för pumpen är så mycket som 150 l/h. Den kan enkelt justeras med den stora ergonomiska ratten för att anpassa mängden luft efter behov. Oxypro Quiet 150 är dessutom kapabel att trycka luften ner till hela 2 m djup.

Ytterligare fördelar med Oxypro Quiet 150 är det moderna utseendet, det dubbla men ändå genomskinliga höljet som gör det möjligt att se insidan av enheten inklusive dess rörliga membran. Allt detta samtidigt som enhetens storlek hållits nere och likaså strömförbrukning på så lite som 2 W. Oxypro Quiet 150 är en perfekt lösning för akvarister som värdesätter hög användarkomfort för akvarieutrustning och överlägsen kvalitet på dess tillverkning kombinerat med innovativa tekniska lösningar.


Teknisk data 
Effekt/flöde:150 l/h
Elförbrukning:2 watt
Kabellängd: cm
Utgångar:1 st

Obs: Syresten och luftslang medföljer ej (säljes separat).