Aquael Oxyboost 200 Plus

  • 209 kr

  Aquael Oxyboost 200 Plus fortsätter den för Aquael 30-åriga traditionen med produktion av membranluftpumpar. Jämfört med andra konkurrerande luftpumpar u... Läs mer

Artikelnummer: AE1211

Aquael Oxyboost 200 Plus fortsätter den för Aquael 30-åriga traditionen med produktion av membranluftpumpar. Jämfört med andra konkurrerande luftpumpar utmärks de av modern design utmärkt hantverk och hög produktivitet.

Oxyboost Plus-seriens luftpumpar består utav fyra modeller: AP 100 PLUS, APR 150 PLUS, AP200 PLUS och APR 300 PLUS. Siffrorna motsvarar den maximala prestandan för respektive enhet uttryckt som antal liter luft per timme. 100- och 150-modellerna har ett uttag och 200- och 300-modellerna har två uttag. APR-modellerna ger smidig prestandajustering med hjälp av en praktisk ratt placerad i den övre delen av enheten.

Oxyboost Plus luftpumpar kännetecknas av en elegant svart-vit design. Tack vare den rundade skivliknande formen är enheten lätt att hålla ren.

Oxyboost Plus luftpumpar tillverkas med stor omsorg och modern produktionsteknik. Värt att betona är det faktum att till skillnad från de flesta tillverkare på marknaden, produceras Aquaels luftpumpar i EU och hela produktionscykeln sker i fabriken i den polska staden Suwałki.

Trots höga prestanda håller Oxyboost Plus-pumparna lågförbrukning med sina 2,2-2,5 W vilket också gör dom idealiska för kontinuerlig drift.


Teknisk data 
Effekt/flöde:200 l/h
Elförbrukning:2,5 watt
Justerbart flöde:Nej
Utgångar:2 st

Obs: Syresten och luftslang medföljer ej (säljes separat).