Aquael PhosMAX Pro 300ml

  • 239 kr

Aquael PhosMAX Pro   PhosMAX ProKemiskt filtermedia i form av fleecepåsar fyllda med jonbytarharts. Det används för kemisk absorption av fosfater... Läs mer

Artikelnummer: 106623
Aquael PhosMAX Pro   

PhosMAX Pro
Kemiskt filtermedia i form av fleecepåsar fyllda med jonbytarharts. Det används för kemisk absorption av fosfater lösta i vatten, som är en av huvudorsakerna till utvecklingen av störande alger i akvariet. Det fungerar selektivt så det inte fångar upp användbara föreningar som mikronäringsämnen och vitaminer från vattnet.

Vad är PhosMAX Pro?
PhosMAX Pro är ett unikt filtermedia designat för kemisk filtrering av vatten i sötvattensakvarier mm. Median kommer i en form av fleecepåsar fyllda med ett speciellt utvalt jonbytarharts stabiliserat med ett keramiskt fyllnadsmedel. Det används för kemisk absorption av fosfater lösta i vatten vilket är en av huvudorsakerna till utvecklingen av alger i akvariet.

Hur fungerar PhosMAX Pro?
Det unika jonbytarhartset som används i PhosMAX Pro har utmärkta absorptionsegenskaper. Den absorberar lösta fosfatjoner från vatten och är extremt effektiv för att förhindra tillväxt av alger.

Var och när fungerar PhosMAX Pro?
PhosMAX Pro är perfekt som filterbädd i kapselfilter, bräddfilter, interna filter med kammare för lösa media (t.ex. TURBOFILTER), sumpar, filterskorstenar. Det rekommenderas särskilt för tankar med mycket fisk som matats med proteinrik kost, såsom stora ciklider osv. PhosMAX Pro är oumbärligt i akvarier utan växter som är naturliga fosfatabsorbenter. Användningen av PhosMAX Pro låter dig begränsa storleken och frekvensen av vattenbyten och förhindrar effektivt tillväxt av alger i akvariet.

Hur använder man PhosMAX Pro?
PhosMAX Pro används direkt ur kartong och kräver ingen sköljning eller andra behandlingar innan användning. Innehållet i förpackningen placeras i filterkorg eller filterkammare. För att säkerställa optimala resultat rekommenderas att placera PhosMAX Pro efter de mekaniska och biologiska filtermedierna.
 


Produktspecifikation 
Mängd:3x100 ml